Coaching

I

Zit je veel in je hoofd maar geeft dat denken en analyseren niet de antwoorden die je zoekt?


Vraag je je af waarom het niet lukt je te focussen op de echt belangrijke zaken?


Loop je aan tegen het feit dat je wel anders wil maar dat je niet weet hoe?


Voel je je futloos en moe als je wakker wordt? 

Aarzel dan niet en neem contact op. 

Er zijn altijd mogelijkheden.

 


REACTIES


“Als ik doe wat ik leuk vind heb ik helemaal geen last van mijn gedachte -ik kan het niet, ik ben niet goed genoeg-”


Jaquelien“De meditaitie brengt mij innerijke rust”


Alida


“Door het gesprek kon ik alles even van een afstandje bekijken en begreep ik dat de dingen waar je tegen op ziet ook mee kunnen vallen en dat het vaak jezelf is die je tegenhoudt”


Iris“Door de interactie kwam ik erachter dat je soms denkt dat je uit vrijheid kiest maar dat er toch nog een laag is die meedoet vanuit een patroon”


Peter“Er is altjd een oplossing en ik ben zelf mijn grootste tegenstander als ik in de stress schiet”


Bert


“Ik moet leren om op mijn eigen intuitie te vertrouwen want ik hoef niet te doen wat een ander zegt. Ik herken mijn gevoel steeds beter maar het blijft moeilijk dit te combineren met mijn denken”


Gea

Anderhalf uur JIJ


Gun jezelf de tijd en ruimte om een coachgesprek te hebben. Even focussen op jou, op een concreet probleem waar je tegenaan loopt of juist het gevoel dat er iets niet helemaal naar je zin gaat. In anderhalf uur JIJ sta jij centraal nemen we de rust en tijd om te onderzoeken wat je nodig hebt. Neem contact op als je behoefte hebt jezelf even centraal te stellen in rust en met aandacht.

Tafelopstelling


Bij een tafelopstelling gebruiken we poppetjes en voorwerpen om een vraag waar je mee rondloopt te onderzoeken. Dingen waar jij tegenaan loopt hebben vaak hun oorzaak in het familiesysteem waar jij toe behoort. Een tafelopstelling kan  verhelderend zijn en inzicht geven.  Dit kan zowel online als in real life.

Neem contact op als je op deze manier naar je vraag wilt kijken.

Gezonder leven - traject


Misschien neem je je vaak voor het allemaal anders te gaan doen: gezonder leven, meer bewegen, rust creëren en liefst alles tegelijk. Het klopt dat deze dingen samenhangen en te maken hebben met je vitaliteit. Wil je daar meer  over weten en samen met mij onderzoeken wat dat voor jou betekent? Neem dan contact op om te kijken of het gezonder leven traject iets voor jou is.