Mogelijkheden

Tafelopstelling


In de opleiding familieopstellingen ben ik in aanraking gekomen met tafelopstellingen en met verbazing en verwondering gezien welke inzichten je kunt krijgen door een situatie, een familie op te stellen met poppetjes en voorwerpen. 


Na een kort gesprek over het probleem waar je tegen aanloopt en je gezin en familieachtergrond doen we een tafelopstelling. Met een aantal vragen begeleid ik je bij het opstellen.


Duur: 1,5 uur

Kosten: €95

Anderhalf uur JIJ


In een gesprek van anderhalf uur sta jij centraal. We onderzoeken jouw vraag en kijken hoe je die kunt beantwoorden en invullen op een manier die bij jou past.

 

Vragen zoals hoe neem ik de goede beslissing, hoe kan ik meer tijd voor mezelf plannen of waarom kan ik zo slecht nee zeggen zijn zeer geschikt om met je coach te bespreken.


Een waardevol anderhalf uur waarin we een duidelijk doel formuleren en je concrete tips krijgt om jouw doel te bereiken.  Aandacht voor jou.


Duur: 1,5 uur

Kosten: €95

Gezonder leven -traject


In een serie van 8 gesprekken ga je ontdekken waar jouw valkuilen zitten die je verhinderen om vitaler te leven en welke stappen je kunt nemen om daar verandering in te brengen. 


Aandacht voor ademhaling, voeding en voelen. Haalbare doelen stellen. Praktische tips, luisteren en gehoord worden.


Het traject wordt voorafgegaan door een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin ik meer over het traject vertel en je vragen zoveel mogelijk beantwoord worden.


Duur: kennismakingsgesprek (online) en 8 * 1,5 uur gesprekken (online of in de praktijk) 

Kosten: €950